KO SMO I ŠTA RADIMO

Ohrabrićemo žene da vode zdrav, aktivan i društveni život.

Nevladina organizacija Fit Woman Montenegro je osnovana sa idejom da podstakne žene da vode aktivan, zdrav i društven život. Na ovu zamisao su došle dvije žene koje mnogo vole Herceg Novi i Crnu Goru, koje su oduševljene ovdašnjom prirodom i atmosferom, koje bivaju neprestano inspirisane ljepotama Herceg Novog i njegovim divnim stanovnicima.

Želimo da naglasimo da biti fit se ne odnosi samo na fizički izgled već i na sklad uma, duše i tijela. Mi želimo da podržimo sve žene u njihovim nastojanjima da ostvare uspjehe na ličnom, društvenom i profesionalnom planu. Naš glavni cilj je da budemo podrška jedne drugima, da zajedno radimo na neprestanom usavršavanju i napretku, da razmijenjujemo naša razmišljanja i ideje vezane kako za naša privatna tako i za naša profesionalna intresovanja.

NVO Fit Woman Montenegro je posvećena i istrajna u podršci ženama da ostvare sva svoja zakonima propisana prava, ženskom preduzetništvu, obrazovanju i društvenom radu. Naročito smo ponosni na činjenicu da njegujemo međukulturni i međugeneracijski dijalog između naših članica,  uvažavajući sve postojeće razlike u pogledu jezika kojima govore, godina, društvenog statusa, profesija kojima se bave i porijekla.