Fit Woman Montenegro donirala knjige Gradskoj biblioteci

Fit Woman Montenegro donirala knjige Gradskoj biblioteci

Knjižni fond Gradske bibilioteke u Herceg Novom bogatiji je za značajan broj djela popularne literature, klasika, kao i stručnih knjiga iz domena psihologije i istorije zahvaljujući NVO Fit Woman Montenegro.

Kako je saopšteno iz ove NVO, akciju prikupljanja knjiga pokrenuli su krajem prošle godine putem društvenih mreža.

Grad kulture, mjesto gdje su stvarali mnogi priznati i poznati književnici, takvim doživljamo Herecg Novi, grad u kojem djeluje naša organizacija. Izuzetno smo zadovoljne reakcijama na poziv da se poklone knjige. Naročito nas raduje što smo uspjele da prikupimo zanimljive i korisne knjige, koje će od sada biti dostupne na policama Gradske bibilioteke – poručuju iz NVO Fit Woman Montenegro.

Pored članica ove organizacije, na poziv su se rado odazvali i drugi ljubitelji pisane riječi, a zanimljiv je primjer Danijele Drosdik, rođene Vučićević, koja duži niz godina živi u Los Anđelesu. Ona je zahvaljujući Facebooku saznala za akciju i iz daleke Kalifornije poslala paket sa mnogobrojnim zanimljivim naslovima.

U predstojećem periodu NVO Fit Woman Montenegro najvaljuje organizovanje sličnih aktivnosti, koje će biti doprinos unapeđenju života lokalne zajednice, kao i podsticanju većeg broja žena da se aktivno uključe u društvena zbivanja.