FIT WOMAN MONTENEGRO: PODRŠKA ŽENAMA ZA ZDRAV I AKTIVNI ŽIVOT

FIT WOMAN MONTENEGRO: PODRŠKA ŽENAMA ZA ZDRAV I AKTIVNI ŽIVOT

Internacionalna grupa žena predvođena organizacijom Fit Woman Montenegro predstaviće sutra, u petak 8. marta, ispred Gradske kafane, od 11 do 13 sati, običaje i karakteristična jela iz svojih zemalja. Kako najavljuju organizatorke, manifestacija se organizuje u cilju proslave Međunarodnog Dana žena.

„Saznaćete o poznatim ženama iz raznih zemalja, njihovim dostignućima i nasljeđu. Dođite da se družimo, razmjenimo iskustva, recepte i ideje. Pridružite se zajednici žena koja ne zna za barijere porijekla, jezika ili statusa“, poruka je organizatorki iz Fit Woman Montenegro, a manifestacija je podržana i od hercegnovske NVU Ruke.

„Drago nam je da imamo priliku da podržimo NVO Fit Woman Montenegro u proslavi 8 marta, Internacionalnog dana žena. NVU RUKE podržava svaku pozitivnu I afirmativnu akciju za povezivanje i osnaživanje žena“, saopšteno je iz NVU Ruke uz podsjećanje da cijela manifestacija podrazumijeva i organizovanje javnog vježbanja joge na otvorenom koje će se održati u subotu, 9. marta u Parku Boka od 12 sati.

„Vježbe će voditi instruktorka joge Didi, ko želi da učestvuje samo treba da ponese svoju prostirku za jogu, sve ostalo je besplatno kao i sve aktivnosti tokom manifestacije. Želja nam je ohrabrimo žene za aktivni, društveni i zdrav život“, poručuju organizatorke.