ZAJEDNIČKA AKCIJA DNEVNOG CENTRA I NVO FIT WOMAN MONTENEGRO – MLADI VJEŽBALI SA FITNES INSTRUKTOROM

ZAJEDNIČKA AKCIJA DNEVNOG CENTRA I NVO FIT WOMAN MONTENEGRO – MLADI VJEŽBALI SA FITNES INSTRUKTOROM

Korisnici Dnevnog centra za djecu sa smetnjama i teškoćama u razvoju prisustvovali su fitnes času koji je održan u prostorijama NVO Fit Woman Montengro. Kako saopštavaju iz te ustanove, mladi su sa vidnim oduševljenjem uz pomoć stručnih saradnika iz Dnevnog centra izvodili vježbe koje im je pokazivao fitnes instruktor Srđan Branković.

Direktorica Dnevnog centra, Dragica Kosić istakla je koliko je značajno za mlade sa smetnjama u razvoju što su bili u prilici da budu gosti NVO Fit Woman Montenegro i što su zajedno sa njima vježbali. Prema njenim riječima ova aktivnost je potvrda odlične saradnje između njihove ustanove i NVO Fit Woman Montenegro.

-Djeca koja su danas bila sa nama imaju pravo da se kao i sva druga bave sportom i rekreacijom što je korisno i za njih i za sve. Posebno mi je drago što sam se odazvao pozivu NVO Fit Woman Montenegro i dao doprinos održavanju jednog ovakvog događaja’ – naveo je fitnes instruktor Srđan Branković.

Predsjednica NVO Fit Woman Montenegro, Esma Cerinan Otović izjavila je da su izuzetno srećni što su ugostili njihove drage prijatelje iz Dnevnog centra sa kojima su proveli fino i korisno vrijeme.

-Možemo naučiti mnogo toga jedni od drugih i uvjereni smo da zajedno možemo postići odlične rezultate-  poručila je Otović.

Šule Turkel Kadana, jedan od osnivača ove organizacije, podsjeća da je NVO Fit Woman Montenegro počela  da organizuje događaje u novembru prošle godine, te da su oduševljeni brojem žena koje učestvuju u njihovim aktivnostima, druženju, razmijeni ideja i međusobnoj podršci.